Veilig betalen bij Kitty`s Craft

Kitty`s Craft heeft de betrouwbaarheid van het online bestel- en afrekenproces hoog in het vaandel staan.
Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, word je, indien je kiest voor iDEAL doorgeleid naar de beveiligde betaalomgeving om je online betaling direct te kunnen voldoen.
Kies je voor Overboeking dan kun je zelf het bedrag overmaken adhv de gegevens die je vindt in de bestelbevestiging die je via email ontvangt.


Kitty`s Craft heeft geen inzicht in jouw bank- en creditcardgegevens en alle transacties worden gecodeerd en versleuteld over het internet verstuurd. 

Wij bieden de volgende betalingswijzen aan:

iDEAL

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat je direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van je eigen bank. Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent.

 

Kies je voor betalingswijze Overboeking dan kun je aan de hand van de gegevens die je in de e-mail "betaalinformatie" ontvangt zelf je betaling aan ons overboeken via internetbankieren ofwel via een overschrijvingskaart.
Let op!! het gebruik van Hoofdletters bij de betaling.
Voor buitenland overschrijvingen gebruik je onze BIC en IBAN code. Deze vind je terug in de e-mail die je ontvangt nadat je bestelling is voltooid.
Vermeld svp altijd je ordernummer bij je overboeking anders kunnen wij de betaling niet koppelen aan je order en loopt de afhandeling vertraging op. Deze vorm van betaling neemt ca. max. 3 werkdagen in beslag. Zodra je betaling door ons is ontvangen, versturen wij je bestelling. 

Let op! Vermeld altijd je ordernummer, anders kunnen we je bestelling niet verwerken!